Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Trudy's blog
Allerlei
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

trudy
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Storm!!!!!!!
09 april 2011 18:07

Tijd gaat snel......maar het l...
19 augustus 2010 20:32

Mijn moeder
28 april 2010 07:08

De dagen na de gewapende overval
31 januari 2010 15:28

Gewapende overval
28 januari 2010 06:20




Fotoboeken


Mijn trouwfoto's (13)
_
Mijn potlood tekeningen. (9)
_

Wooldrikspark (18)
_
_



Weblog Vrienden


Chantals web
Van: chantal

Ladybird50
Van: Ladybird50

Redsblog
Van: redone

Hildes hoekje
Van: Hilde-bs

Omadepoma jeanien
Van: jeanien

Remweb
Van: rempy

Bennekesblogje
Van: Benneke




Gastenboek berichten

Mirma
06 mei 2010 08:34
_
Lieve trudy ik wens je heel veel moed en sterkte en denk aan jullie liefs

Redsblog
02 mei 2010 15:27
_
Hoi Trudy, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een fijne dag van samen met Chantal!! Liefs Ria

Boxerbetsie
07 maart 2009 20:50
_
Groetjes van je schoonzus hou je haaks ook aan chantal




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jeanneke1 om 16:23
_
Jeanneke1 Online

Door LadyLely om 16:20
_
LadyLely Online

Door inemaartje om 16:20
_
Inemaartje Online

Door Jehan om 16:18
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door dolfje om 16:17
_
Dolfje Online

Door easten1943 om 16:14
_
Easten1943 Online

Door NicolaasP om 16:12
_
NicolaasP Online

Door MarjoleinA om 16:11
_
MarjoleinA Online





_

Andere artikelen



Nare ervaring



Zelfmoord

Ik heb deze week een nare ervaring gehad.
Ga 2 dagen in de week naar therapie om mij weer te leren ontspannen.
Ik zit in de ouderen groep boven de 60 jr.
Is een erg leuke groep, natuurlijk klikt het met de een beter dan met de andere.
Heb daar ook een vrouw ontmoet die ik al van vroeger kende, en had een goed contact met haar.
We hebben samen gesprekken gevoerd, zij was erg depressief
(al 10 jaar ).
Het was een strijd die zij niet winnen zou.
Dinsdagmorgen kwam ik op de groep binnen en de verpleegkundige kwam bij mij En ( probeerde voorzichtig) te vertellen wat er gebeurt was.
Er is daar ook opname voor dag en nacht en zij zou vrijdag met ontslag naar huis gaan, En dat zag ze waarschijnlijk niet zitten.
Ze vonden haar s"morgens dood in bed , ze had zelfmoord gepleegd (heel bewust) want ze had brieven geschreven voor de nabestaanden.
Ik was er echt helemaal stuk van, dit vond ik zo verschrikkelijk.
Gisteren dacht ik dat ik het van mij afgezet had, maar gisteravond kwam toch de terugslag voor mij.
Zoiets hakt er toch behoorlijk in.
Dit is zo triest ik heb er geen woorden voor.
Zij heeft rust dat weet ik nu, maar op deze manier,
Afschuwelijk.

trudy



Geplaatst op 09 augustus 2007 19:52 en 936 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Fey  
09 aug 2007 19:55
Heel erg Trudy, ook voor jou.
Ik wens je heel veel sterkte!!
Vr. groeten, Fey

Benneke  
09 aug 2007 20:13
Daar ben je echt wel kapot van lieve Trudy. Voor hen die achterblijven staan er zoveel vragen open. Je beseft gelukkig dat zij haar rust heeft gevonden, maar dat maakt voor jou de pijn en het verdriet niet minder. Ik vind het dapper dat je dit op je weblog kan vertellen. Je verdriet kan ik niet wegnemen, wel een arm om je schouder slaan en je even vasthouden.
Sterkte Trudy.

Benneke
_





_
Redone  
09 aug 2007 20:15
Lieve Trudy, ik sluit me helemaal bij Ben aan, sterkte.
Liefs Ria

Rachelle  
09 aug 2007 20:19
Lieve Trudy,
Je had het met deze week al verteld en we hebben er al over gepraat. het is heel erg en hoe komt een mens zover. Ik heb van dichtbij met mijn dochter meegemaakt hoe een mens daarmee kan worstelen.Ook mijn eerste vriendje heeft zich van het leven benomen uit wanhoop. Zij, die achterblijven worden met veel vragen en verdriet opgezadeld, ik sla in gedachten mijn armen om je heen en denk aan je. Ik wens je heel veel sterkte om dit wat los te laten en je weet me te bereiken. Heel veel liefs en tot dinderdag.
Gemma
_





_
Mamsie  
09 aug 2007 21:47
Lieve trudy, Wat verschrikkelijk is zoiets ik kan het heel goed begrijpen.Ik heb ook een keer iemand gevonden, dat blijft op je net vlies gegrift staan. Die persoon heeft het dan wel gered maar vergeten doe je dat niet. Ik wens jou in ieder geval heel veel sterkte met het verwerken hiervan. Liefs Joke

Trudy  
09 aug 2007 22:01
Bedankt , erg lief jullie reactie's.
Komt wel weer goed, maar het verwerken is ff moelijk.
lieve groetjes trudy
_





_
Druppel.1  
11 aug 2007 14:45
Veel sterkte Trudy
lieve groet druppel

Benenalie  
13 aug 2007 18:17
Oeps dat komt hard aan en dat vergeet je niet meer!!
Ik had een chemo kuur van een jar lang.
Je zat vaak met dezelfde mensen.
Ook dan kwamen er mensen niet meer,nee die hadden het niet gered,of de arts kwam vertelllen dat verdere kuren geen zin had.
Daar is me zo veel van blijven hangen,jonge moeders met kleine kindjes.Sterkte met jouw gezondheid!!
gr Alie
_





_
Joyfull.1  
24 aug 2007 22:14
lieve trudy

Wat erg, dat is onbegrijpelijk en verdrietig, heel veel sterkte.
Emmy

Fran  
22 sep 2007 09:34
Lieve Trudy , ..............dit verhaal zet je weer even met 2 benen op de grond . ........stil !!!!
Depressiviteit is een ziekte en is vreselijk ik heb het van heeel dichtbij meegemaakt . Er loopt weer een traantje over mijn wangen , want ook wij hebben iemand die dit gedaan heeft .
Gedeelde smart is halve smart ,maar ik vind het zooooo knap van je hoe je dit hebt opgeschreven . Je helpt er veel mensen mee !!!
Het valt niet mee onze levens-rugzak te verwerken ,maar deze daad is pure wanhoop lijkt me ,ik snap ook niet goed waarom maar ik heb geleerd dat sommige dingen in het leven niet te begrijpen zijn .
Ik probeer dat los te laten op een manier die bij mij past .
En ik hoop van harte Trudy dat het voor jou ook gaat lukken .
Bedankt nog voor je eerlijke en open reactie op het masker . Daar was ik stil van ........gooi het af lieve Trudy en je zult zien .... stil xxxx
dat je dan een nieuw stukje geluk zult ervaren . Jouw Wim kijkt altijd over je schouder mee . Geloof erin ,ik heb hetzelfde meegemaakt .
Weliswaar op een andere manier , maar ik kan het leed van die ander niet allemaal meer op mijn schouders meedragen .
Ik ga nu zelf het eerste door de deur en ik merk dat die ander dan ook komt maar alles op zijn of haar tempo . Ik denk dat je me wel begrijpt .
Heel veel knuffellovies van Fran .
_